No ha acompanyat la sort

Imatge del Club Karate Sant Cugat

Karate

Publicat el 10/mar/09 per Mercè Montcusí

El karateka del Club Karate Sant Cugat, Albert Staromieski, aconsegueix la 4a posició al Campionat de Catalunya infantil en la modalitat tècnica de kata, que aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú. Un resultat que dificulta les opcions del santcugatenc de participar al Campionat d'Espanya.

Staromieski ha caigut a les semifinals de Kata i no ha pogut passar de la primera ronda a la modalitat de Kumite de menys de 40 quilos. La mala sort i un arbitratge amb decisions dubtoses han complicat seriosament les opcions del karateka de participar al Campionat d'Espanya que se celebrarà a l'abril a Càceres. El santcugatenc té la sensació que hauria pogut fer molt més en Kumite si l'àrbitre li ho hagués permès.

Albert Staromieski

Estic content amb el resultat de Kata perquè sé que és un error meu, però a Komite em sembla injusta la puntuació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les opcions del santcugatenc d'entrar al Campionat d'Espanya passen ara per despuntar a l'entrenament de preselecció que es disputarà dissabte, a les quatre de la tarda (16.00h), al CAR de Sant Cugat.

Staromieski participarà també al Torneig del Club Karate Sant Cugat que es disputarà diumenge en la modalitat única de Kata.