Tercera edició del Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Karate


  • Comparteix:

El CKSC

El CKSC

La 3a edició del Trofeu Karate Ciutat de Sant Cugat que organitza el Club Karate Sant Cugat es disputarà el diumenge 15 de Març al PAV-3 de la nostra ciutat. La competició s'obre a més categories i acollirà més clubs de referència catalans per promocionar la modalitat tècnica de Kata.

Els participants seran karatekes d'entre els 4 i els 16 anys, i en total s'espera una participació d'uns 200 nens, 50 del Karate Sant Cugat. Alguns dels clubs confirmats fins el moment són el Montornés, l'Espronceda de Barcelona o el Club Natació Terrassa. El torneig no serà purament competitiu, sinó que, tal com i explica el director tècnic de l'escola del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, l'objectiu és la promoció de l'esport entre les categories inferiors.

Salvador Àlvarez

Esperem que el torneig sigui un nou èxit.


Per tal d'animar els participants i motivar també els pares, cada karateka competirà en dues ocasions. El pas a la final serà per la suma de punts i tothom rebrà la seva medalla. Els santcugatencs parteixen com el quart conjunt més potent, però el club no busca tant les victòries com reunir el màxim número de participants.

El 3er Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat servirà també per celebrar el quart aniversari del Club Karate, que compleix anys el 25 de març. La competició començarà a dos quarts de deu del matí (09.30h) al PAV-3 el diumenge 15 de Març. L'entrada sera gratuïta.

























  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.