Ser més forts en kata

Karate

Publicat el 13/des/08 per Mercè Montcusí

Cinc karatekes del Club Karate Sant Cugat participen aquest cap de setmana al XIII Torneig de Karate de Sant Sadurní. La modalitat de la competició serà la de kata per a totes les categories.

Òscar Martorell en categoria open aleví, Oriol Sarasibar en aleví, Joel Andreu en infantil, Albert Staromiejski en juvenil i Elia Álvarez en cadet són els cinc representants del club santcugatenc en aquesta competició organitzada pel Club Karate Montornés, un dels més destacats en la modalitat de kata. Aquesta modalitat es caracteritza per no tenir lluita, sinó que tot es basa en un treball de la tècnica.

El director tècnic de l'escola del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, destaca el torneig com a un bon entrenament per a la competició de kata que organitza el club al mes de març.

Salvador Álvarez

Últimament estem una mica fluixos en kata. Aquest pot ser un torneig que ens estimuli i ens prepari pel que organitzarem nosaltres a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El XIII Torneig de Karate de Sant Sadurní serà diumenge al complex esportiu Montornés Gran Vial i s'hi donaran cita els millors karatekes de Catalunya i Andorra.