Campions de Catalunya

Campions santcugatencs al català

Karate

Publicat el 4/jun/08 per Joan Garcia

Quatre santcugatencs del Club Jiu-jitsu Sant Cugat queden campions al català de show per equips disputat a Granollers. D'altra banda, Albert Staromiejski i Jonathan McClellan guanyen el campionat de Catalunya de karate.

Cap de setmana molt profitòs pel Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat. Totes dues entitats disputaven els seus respectius Campionats de Catalunya i ho han fet amb bons resultats.

Pel que fa als karateques santcugatencs, cinc van pujar al pòdium. D'aquests, els dos més destacats van ser Albert Staromiejski, campió aleví i sostcampió infantil, i Jonathan McClellan, campió en infantil. La resta de pòdiums, Elia Àvarez, segona en juvenil, i Albert Martínez, tercer en juvenil.


L'altre club que va tenir una actuació destacada va ser el Club Jiu-jitsu Sant Cugat ja que quatre membres d'aquest club, Georgina Chiappero, Ruben Pascual, Eric Pallàs i Sergi Subirà van quedar campions de Catalunya amb l'equip Crow Team integrat també per membres del Corbera de Llobregat.


Un nou èxit de les arts marcials de Sant Cugat.