Torneig de primavera de Karate


  • Comparteix:

El segon torneig de Primavera de karate infantil arrenca dissabte a Barcelona amb la participació de 9 santcugatencs. Salvador Álvarez serà l'encarregat de conduir-los cap a la victòria.

L'Escola Tècnica Professional del Clot, al carrer Valencia, serà l'escenari del campionat organitzat per l'associació Catalana de karate Goju ryu (ACKG) i el club Khion. La modalitat de la competició serà la 'Kumité', que és la part més coneguda del karate: patades i cops, amb proteccions. El campionat no és l'oficial de Catalunya, sinó que es tracta d'una promoció per a karateques amb menys nivell o que no arriben al mínim d'edat requerida per participar al català.

Marc Guiardo en categoria infantil i Adrià Sarasibar i Albert Martínez, en categoria juvenil, són els integrants de CKSC amb més probabilitats d'aconseguir el triomf. Escoltem a Salvador Álvarez qui valora les possibilitats dels seus karateques

salvador Álvarez

Aniran uns quants nois amb possibilitats reals


Dissabte dia 5, II Torneig de Primavera de Karate Infantil.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Excelent actuació!!!

CKSC. Enviat el 8/abr/08


El CKSC comença a destacar en les competicions de promoció, aquest dissabte la demostrat al Torneig de primavera de karate infantil que es va celebrar a Barcelona. El resultats dels nostres esportistes es el següent: Víctor Celdran Martinez 1er classificat en la categoria de Infantil Masculí A. (Fins a Verd) Marc Guirado Gonzalez 1er classificat en la categoria de Infantil Masculí B. (Fins a marró) Bryan Falcones Olarte 1er classificat en la categoria de Juvenil Masculí A. (Fins a Verd) Albert Staromiejski Llorente 2ón classificat en la categoria de Aleví Masculí B.(Fins a Marró) Antoni Carré Solanas 2ón classificat en la categoria de Juvenil Masculí A. (Fins a Verd) Albert Escofet Mata 3er classificat en la categoria de Juvenil Masculí A. (Fins a Verd) Albert Martinez Martinez 4art classificat en la categoria de Juvenil Masculí A. (Fins a Verd) Adrià Sarasibar Fernandez 4rt classificat en la categoria Juvenil Masculí B. (Fins a marró) Espectacular exhibició d´esportivitat en la categoria Juvenil A on tots els esportistes eren del CKSC i van fer uns combats molt emocionants amb una actitud molt positiva. El CKSC en la categoria Infantil va guanyar tan en la categoria A com a la B, ja ho va demostrar en el Torneig de Terrassa amb el seu equip que va quedar primer classificat. Destacar la bona actuació de Marcelo Yocupoma i Roc Jané que van demostrar una gran esportivitat juntament amb els esportistes premiats que van demostrar un gran esperit de lluita en situacions adverses i combats difícils. La nostra enhorabona a tots ells.

CKSC. Enviat el 9/abr/08


Miguel Vega president del Club Karate Sant Cugat i Ramon Farré superen els exàmens corresponents per l'obtenció del Cinturó Negre 1er Dan de Karate Do Goju Ryu realitzats aquesta mateixa setmana per l´Escola de Karate Do Salvador Álvarez en el Dojo central de Sant Cugat (Rambla del Celler s/n). Hi ha que destacar l´alt nivell demostrat pels dos karatekes del CKSC que han obtingut un títol reconegut tan per la Federació Catalana de Karate com per la Federació Mundial de Karate, l' Europea o l'Espanyola.

CKSC. Enviat el 18/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.