Prop de 130 espectadors a l'exhibició del Club Karate


  • Comparteix:

Els afeccionats al karate han pogut gaudir de valent amb l'exhibició que el Club Karate Sant Cugat ha ofert aquest dissabte. Prop de 130 espectadors s'han apropat al Pav-1, on han pogut observar de ben a prop aquesta exhibició de kata.

Més de seixanta persones del Club Karater Sant Cugat entre alevins, infantils, juvenils i sèniors han participat de la jornada d'exhibició que l'entitat santcugatenca ha organitzat aquest dissabte al pavelló 1 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler. Pepe Garcia, un dels membres d'aquest Club Karate explica com s'organitza aquesta jornada.

Pepe Garcia

Estan presents totes lesd edats del club. Es tracta d'una exhibició de karate, tal com si fos una demostració pràctica


Organitzar un event d'aquestes característiques sembla aparentment, força complicat. Tal i com explica el mateix Garcia però, la pròpia tècnica dels karateques facilita molt les coses.

Pepe Garcia

Els alumnes ja tenen l'alt nivell mínim per fer-ho. En un mes aproximadament es pot preparar tot plegat


Un dels aspectes més destacats d'aquesta exhibició ha estat l'alt nombre d'espectadors assistents al Pav-1. Al voltant de 130 aficionats i curiosos s'han acostat a gaudir del karate.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.