El campus del Karate Sant Cugat, a Girona


  • Comparteix:

25 karateques realitzen el Campus de Primavera del Club Karate Sant Cugat. L'estada, que es realitza a Vilobí d'Onyar, a Girona, dura tres dies i té com a principal objectiu la convivència entre els karateques.

Han arribat les vacances i mentre la majoria de persones gaudeixen de l'oci 25 valents han marxat a Vilobí d'Onyar a practicar karate. Són els participants de la segona edició del Campus de Primavera. Tot i que la inscripció estava oberta per a tothom, tots són practicants de karate i la majoria membres del club santcugatenc. Allà, evidentment, es practicarà aquest esport. Però el més impotrant és la convivència. Així ho explica Salvador Álvarez, director tècnic de l'escola de karate.

Salvador Álvarez

La filosofia és fer pinya, fer club. Un Campus és la manera de conèixer els alumnes, els entrenadors. Una mica de convivència és molt bona


A Vilobí, que ja va ser seu de l'edició de l'any anterior, les jornades són molt intenses. durant més de vuit hores dedicades a l'esport, els participants fan karate, defensa personal, acrobàcies, gimnàstica, futbol, bàsquet o voleibol a més de relaxar-se fent ioga. Una bona combinació per no aborrir-se en cap moment.
La intenció dels organitzadors és que aquests campus es puguin realitzar periòdicament. La idea és fer-ne un coincidint amb cada estació. Així ho explica Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

La idea és fer un a cada estació per aprofitar el clima i entrenar amb adversitats meteorològiques


Per tant, la propera cita serà el campus d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.