Bona resposta del 1r Torneig Karate Ciutat Sant Cugat

Karate

Publicat el 14/mar/07 per Laia Tudel

El primer Torneig Karate Sant Cugat finalitza amb gran èxit participatiu i organitzatiu. 160 karateques competeixen al pavelló de Valldoreix davant de més de 500 assistents. 6 podis santcugatencs arrodoneixen la festa del karate de la ciutat.

Tota una festa del karate. Això és el que es va poder viure diumenge durant tot el matí al pavelló de Valldoreix. Prop de 160 karateques des de 4 fins a 15 anys van disputar diferents tornejos de Kata. Finalment, 6 santcugatencs van pujar al podi en diferents categories. Uns resultats excel·lents si tenim en compte que molts participants eren de clubs catalans de karate d'alt nivell.

Tot i els podis, des del club santcugatenc reconeixen que aquesta no era la finalitat del torneig. El director tècnic del Club, Salvador Álvarez, explica que l'objectiu era mostrar la vessant més educadora i formativa del karate.

Salvador Álvarez

Volíem mostrar una una imatge més educadora i formativa del karate


Després de l'èxit organitzatiu i de participació del primer torneig de karate ciutat de Sant Cugat, el club santcugatenc ja es planteja fer més edicions els propers anys. Álvarez, però, demana a l'Ajuntament que es pugui celebrar al PAV-3 de Sant Cugat i es mantingui la data al mes de març.

Salvador Álvarez

Per les properes edicions volem fer el torneig als PAV de Sant Cugat i mantenir la data del mes de març


El torneig va acabar amb una exhibició de karate-teatre dels karateques del club santcugatenc Sergi Subirà i Pol Andreu.