Bons resultats del Karate Sant Cugat al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Karate Sant Cugat obté molts bons resultats en la seva primera participació com a club en un Campionat de Catalunya. De tots els participants santcugatencs, s'ha de destacar el segon lloc de Ramón Ferrer a la categoria cadet i els dos tercers de Marc Guirado a l'infantil i Sergi Subirà al Sènior.

Aquest era el primer cop que el Karate Sant Cugat anava a un campionat oficial com a club. Anteriorment karateques de l'entitat santcugatenca havien participat en diferents competicions, però sempre a títol individual. Després de molt d'esforç, el Club Karate Sant Cugat va disputar, per fi, un Campionat de Catalunya i, a més, amb un molt bon paper mostrant el gran nivell que té avui en dia.

Els resultats i la participació són el clar reflex del bon moment en el que es troba el club local. Només hem de fixar-nos en els podis d'aquest dissabte a Cerdanyola, escenari del campionat català. Ramón Farré va acabar segon a la disciplina de Kumite cadet, mentre que Marc Guirado, a Kumite infantil, i Sergi Subirà, a Kata sènior, van aconseguir el tercer lloc en les seves respectives categories i disciplines.

El director tècnic del Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, diu que aquesta ha estat una experiència fantàstica.

Salvador Àlvarez

Ha estat molt bé; hem fet un segon lloc i dos tercers. A més ha vingut molta gent de Sant Cugat a recolzar-nos


A Cerdanyola es van reunir els millors clubs del panorama català i espanyol, ja que hi havia campions a nivell estatal i, en alguns casos, europeu. S'ha de dir que la comunitat catalana, dins de l'esport del Karate, és la segona amb més nivell, per darrera de Madrid. Àlvarez parla del nivell que hi havia en aquest campionat.

Salvador Àlvarez

Ha estat un campionat on ha hagut molt de nivell. En ell hi havia clubs molt bons, però nosaltres hem demostrat que estem progressant molt


Abans d'agafar les vacances d'estiu, el Karate Sant Cugat té pensat fer, per la Festa Major, una exhibició i, tot seguit, un exàmen de cinturó negre pels karateques del club. Ja al mes de Setembre arribaran els campionats d'Europa i del Món de la especialitat Goju Ryu. A l'Octubre hi haurà el Campionat d'Espanya de la mateixa disciplina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.