El Karate Sant Cugat es prepara pel Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Karate Sant Cugat participarà per primera vegada el proper 10 de Juny, com a club al Campionat de Catalunya de Karate Do. La competició es realitzarà a Cerdanyola del Vallès i aplegarà els millors clubs del panorama català. El club santcugatenc competirà en les categories aleví, infantil, juvenil i amb alguns karateques sèniors. Un dels principals objectius del club és agafar experiència per les pròximes cites.

Per primera vegada des que es va fundar al Març del 2005 com a club federat, el Karate Sant Cugat competirà en un Campionat de Catalunya de Karate Do. Molts dels actuals components del Karate Sant Cugat ja van participar de manera individual en edicions anterios d'aquesta competició, però llavors encara no eren un club federat.
Al Març de l'any passat, el Karate Sant Cugat es va donar d'alta en el Registre d'Entitats Esportives de la Direcció General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, convertint-se finalment en un club federat.

A partir de llavors el club santcugatenc participa en diferents campionats com a club. Aquest serà el seu primer Campionat de Catalunya, i participarà en les categories d'aleví, infantil, juvenil i amb alguns karateques sèniors. Pel director tècnic del club, Salvador Àlvarez, els objectius per aquest campionat de Catalunya seran aprendre i agafar experència. Tot i això, Àlvarez no descarta fer algun podi, sobretot amb els infantils.

Salvador Àlvarez

Nosaltres anem a agafar experiència i a veure el nivell, però crec que a infantils podem fer algun podium


El Club Karate Sant Cugat està creixent cada cop més des que es va crear. Recentment s'ha canviat d'instal.lacions per entrenar. S'ha passat del gimnàs Top Sant Cugat, a la sala blava anexa de la Zona Esportiva de la Rambla del Celler. Això significa més espai i més qualitat, per tant; més comoditats i avantatges pels seus alumnes. Àlvarez diu que tots aquests canvis tan positius es reflecteixen en el nivell dels karatekes del club.

Salvador Àlvarez

El Club Karate Sant Cugat està creixent molt ràpid i això es nota en el nivell del karate


El Campionat de Catalunya de Karate Do se celebrarà el proper 10 de Juny a Cerdanyola del Vallès i s'espera que sigui un campionat amb molt de nivell, ja que participen els millors karateques de Catalunya. La competició servirà d'estrena pel Club de Karate sant Cugat en un campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.