Tota una experiència


  • Comparteix:

L'equip infantil del Club Karate Sant Cugat obté uns resultats discrets al Campionat de Catalunya per equips. Els nervis juguen una mala passada a Guinaro, Mclleran i Ponte que només van poder empatar un combat de 5.

Independentment del resultat, els karateques del club santcugatenc, Marc Guinaro, Jonathan Mclleran i Pablo Ponte ja havien aconseguit una fita important per a la història del Karate Sant Cugat. Els tres karateques infantils han estat els primers en participar en un Campionat de Catalunya de clubs.

Els santcugatencs havien entrenat molt dur per la competició i tenien esperances de pujar al podi. Al final els combats no els van sortir com esperaven i van finalitzar últims del torneig. El segon entrenador de l'equip, Sergi Subirà, creu que els nervis i la pressió van influir en els resultats.

Sergi Subirà

Portàvem un bon nivell dels entrenaments i ens pensàvem que faríem millors resultats


Guinaro, Mclleran i Ponte van disputar 5 combats, dels quals van perdre 4 i en van empatar 1. Malgrat no guanyar cap combat, els karateques van acabar la competició animats. Subirà explica que ara el que han de fer és entrenar més.

Sergi Subirà

Hem d'entrenar més dur per arribar més preparats a les competicions


L'equip infantil del Club Nokachi van endur-se el català.

El proper torneig pel karateques santcugatencs és el 28 d'abril al Torneig individual de promoció de l'Hospitalet.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.