El juvenil femení del Junior s'estrena a l'estatal contra el CD Terrassa

Imatge d'arxiu

Hoquei sala

Publicat el 2/feb/12 per Pedro Miserachs

El conjunt juvenil del Junior femení d'hoquei sala disputa aquest cap de setmana a Terrassa la fase sector de l'estatal i tindrà com a rivals el CD Terrassa, el CH Agonek, un representant de la Federació Andalusa i el CH Pozuelo. L'entrenador del Junior, Narcís Ventalló, creu que l'equip té moltes possibilitats de classificar-se per a la fase final. A la passada edició, el Junior va superar la fase sector finalitzant en quarta posició en perdre en els penals contra el Taburiente a la final de consolació.

Les santcugatenques, així com les seves rivals del Pozuelo madrileny, l'Agonek canari, un representant de la Federació Andalusa i el CD Terrassa, disputaran els seus enfrontaments durant dissabte i diumenge a les instal·lacions egarenques de Can Salas . El primer partit serà contra un rival conegut, el CD Terrassa, però la resta són equips no gaire coneguts per a l'entrenador del conjunt santcugatenc, Narcís Ventalló.

Narcís Ventalló

Com que es classifiquen dos equips crec que estarem a la fase final. Crec que el l'Agonek i la Federació Andalusa faran un bon joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






A l'altre grup, el Covadonga asturià, el Club de Campo madrileny, el RS Tenis càntabre i el Santo Tomàs Lizeo basc es jugaran la classificació a Gijón. Els dos primers classificats disputaran la fase final el tercer cap de setmana de febrer a la pista de l'Atlètic Terrassa. L'any passat l'Egara es va proclamar campió.