Els infantils del Junior busquen la classificació pel Campionat d'Espanya

Els dos equips infantils del Junior buscaran la classificació pel Campionat d'Espanya

Hoquei sala

Publicat el 16/abr/10 per Joan Garcia

Els equips masculins i femenins del Junior buscaran la classificació per l'Estatal de sala a la fase sector que s'inicia avui. L'equip masculí ha quedat enquadrat amb Atlètic de Terrassa, Taburiente i Xaloc València i les noies s'enfrontaran amb el Giner de los Ríos, Taburiente, Xaloc i Parayas.

Després de l'èxit assolit pel juvenil masculí del Junior proclamant-se campió d'Espanya, els dos infantils santcugatencs també volen aconseguir el mateix objectiu. Tots dos conjunts debuten avui a la fase classificatòria de l'Estatal. Els nois juguen contra l'Atlètic de Terrassa, a les tres de la tarda, i el Taburiente a les set. L' últim partit serà dissabte a les dotze davant el Xaloc de València. La competició es disputa al pavelló de Can Salas de Terrassa. Els dos primers de grup disputaran el Campionat d'Espanya.

De la seva banda, les noies juguen davant el Giner de los Ríos a les tres de la tarda i davant el Taburiente a les sis. Dissabte la cita també serà doble. Les blau-i-negres jugaran contra el Xaloc a les deu del matí i davant el Parayas a la una. Els quatre primers de grup disputaran el Campionat d'Espanya. La competició es juga al pavelló del Club Egara.