El Junior, al Campionat de Catalunya

El Junior és l'actual campió de Catalunya d'hoquei sala

Hoquei sala

Publicat el 28/gen/10 per Carlos Catalan

El Junior femení inicia dissabte davant l'Olímpia de Castelldefels el Campionat de Catalunya d'hoquei sala a partir de les quatre de la tarda(16:00h). El Club Egara i l'Atlètic de Terrassa B també s'enfrontaran al conjunt blau-i-negre en aquest campionat. L'entrenador del Junior, Joan Mirall, afirma que hi ha un molt bon equip i que esperen classificar-se per l'Estatal.

El Junior afronta una jornada doble al Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Dissabte contra l'Olímpia, i diumenge contra l'Atlètic de Terrassa B, dos partits que les blau-i-negres esperen guanyar per superar la fase de grups. L'altre partit que han de disputar és davant l'Egara, dissabte 6 de febrer.

Els equips que disputin la final d'aquest campionat es classificaran automàticament per l'Estatal que es disputarà a Terrassa entre el 19 i el 21 de febrer. L'entrenador del Junior, Joan Mirall, afirma que l'objectiu principal és classificar-se pel campionat d'Espanya.

Joan Mirall

L'objectiu és la classificació pel campionat d'Espanya

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior juga el seu primer partit del Campionat de Catalunya dissabte a les quatre de la tarda (16:00) contra l'Olímpia al pavelló del Club Egara.