Continuen en descens

Contundent derrota del PHSC

Hoquei sala

Publicat el 18/oct/09 per Alex Fabrega

El Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat per 9 gols a 4 a la seva visita al Lloret. Els de Jordi Raga sumen la quarta derrota de la temporada en la Primera Catalana i continuen en zona de descens.

El PHSC tenia una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria en la seva visita al penúltim classificat, el Lloret. El partit ha estat controlat en tot moment pels locals, gràcies als reforços de l'equip d'OK Lliga. La primera part ha finalitzat amb un contundent 4 a 0 que deixava en situació crítica als vermell-i-negres.

A la represa, el partit ha continuat en la mateixa dinàmica. El Lloret ha dominat el joc i ha posat contra les cordes un PHSC que no ha pogut frenar els atacs dels locals. En una segona part amb molts gols, els santcugatencs no han pogut superar a un rival clarament superior. Al final del matx, 9 a 4 favorable al Lloret i els vermell-i-negres que no reaccionen.

El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, creu que l'equip a sortit molt desconcentrat.

Jordi Raga

A la primera part hem sortit desconcentrats. Al final ha estat un tràmit perquè era molt complicat remuntar.

La propera setmana el PHSC rep el Caldes en una nova prova de foc per sortir de la zona de descens.