Finalistes!

Final catalano-madrilenya tant en masculí com en femení

Hoquei sala

Publicat el 2/mai/09 per Pedro Miserachs

Els infantils masculí i femení del Junior arriben a la final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala després de superar el Club de Campo i el Taburiente a les semifinals respectivament. Els nois jugaran la final contra la Complutense i les santcugatenques es jugaran el títol contra el Valdeluz madrileny.

Els nois de Federico González, arriben a la final després de derrotar el Club de de Campo per 4 gols a 2. Dels sis partits disputats només han caigut en la lligueta contra la Complutense, el seu rival a la final. Aquest fet i l'experiència del conjunt madrileny, fan a la Complutense favorita de cara a la final, en opinió de Federico González.

Federico González

Ells tenen jugadors de segon any i porten tres mesos jugant a sala i nosaltres només un cap de setmana, però pot passar de tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les noies han aconseguit uns números immillorables: sis de sis. Aquest és el balanç del Junior femení dels tres dies de competició en què han aconseguit 39 gols a favor i 13 en contra i on han guanyat a Parayas, Club de Campo, Coderna, Viator Huercal Almería, Atlántico Coruña i Taburiente. Ara només els queda superar el Valdeluz madrileny, equip a priori favorit per endur-se el torneig segons l'entrenador del Junior, Paul Salvati.

Paul Salvati

Sobre els papers elles són les favorites perquè sempre guanyen les competicions d'hoquei sala, però s'ha de jugar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







En en el partit pel tercer i quart lloc, Club de Campo i Taburiente s'enfrontaran a partir de les deu del matí (10:00h).