Els infantils del Junior a l'Estatal

Els porters seran decisius a l'Estatal de sala

Hoquei sala

Publicat el 30/abr/09 per Joan Garcia

L'equip infantil masculí i femení del Junior debuten aquest dijous al campionat d'Espanya de Madrid. Els dos conjunts es mostren il·lusionats amb la cita que reuneix els millors equips de l'Estat.

Madrid acull la segona edició del campionat d'Espanya d'hoquei sala infantil tant masculí com femení. El conjunt masculí és el que té més opcions d'aconseguir una bona posició. Els santcugatencs arriben a l'Estatal com a tercers de Catalunya i són un dels favorits juntament amb els madrilenys de la Complutense i del Club de Campo, l'Isla León de Cadis i el Tenis de Santander. Federico González és l'entrenador del Junior.

Federico González

L'objectiu és entrar a les semifinals del campionat d'Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs juguen aquest dijous davant la Complutense i el Taburiente, divendres s'enfrontaran al Xaloc València i al Parayas. L'últim rival serà dissabte, el Giner De los Ríos.

D'altra banda, l'equip femení juga per primer cop un campionat d'Espanya. Les jugadores blau-i-negres esperen amb il·lusió aquesta cita. Escoltem l'entrenador Pol Salvati.

Pol Salvati

Les jugadores disputaran aquesta competició gaudint del seu primer campionat d'Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les santcugatenques juguen aquest dijous davant el Parayas i Club de Campo. Divendres s'enfronten el Viator Huercal i Codema. Dissabte jugaran davant la Corunya.