Quarta posició

Hoquei sala

Publicat el 7/feb/09 per Marta Tutusaus / Joan Garcia

El Junior femení queda quart al Campionat d'Espanya d'hoquei sala en perdre per 6 gols a 5 contra l'Atlètic Terrassa. Les santcugatenques han fet un bon partit, però finalment les rivals s'han endut la victòria i el tercer lloc.

Ha estat un partit força igualat. La primera part ha estat dominada pel conjunt egarenc. A la represa, el Junior ha intentat remuntar i ha empatat 5 a 5. Finalment, l'Atlètic Terrassa ha marcat l'últim gol que sentenciava el partit i que els donava la victòria i la tercera plaça del Campionat d'Espanya d'hoquei sala.

En aquest partit, les d'Adrian Lock han sortit a jugar sense pressió. L'entrenador ha donat minuts a les jugadores que no han pogut jugar durant el campionat, però la victòria s'ha resistit. El tècnic anglès del Junior reconeixia que l'equip pensava en jugar la final i no en disputar la tercera plaça.

Adrian Lock

Esperàvem jugar la final i aquest quart lloc emb sembla poc

El Junior ha fet un bon paper al campionat, però s'ha hagut de conformar amb la quarta posició. El nou campió d'Espanya és el Club de Campo madrileny.