Volem l'Estatal

Hoquei sala

Publicat el 6/feb/09 per Pedro Miserachs

El Junior comença avui la fase final del Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala. Enquadrat en el grup A amb el Club de Campo, l'Egara i el Covadonga, les santcugatenques aspiran a classificar-se per les semifinals que es disputaran demà al Pavelló Egara de Terrassa.

Després de sumar tres victòries el passat cap de setmana en la primera fase de l'Estatal d'Hoquei Sala, el Junior afronta des d'avui la fase final del campionat. El conjunt santcugatenc té com a rivals en la fase de grups el Club de Campo, l'Egara i Real Grupo de Cultura de Covadonga.

Avui a partir de les tres de la tarda (15:00) el Junior s'enfronta a un dels favorits per endur-se l'estatal, el Club de Campo madrileny. Més tard a dos quarts de vuit del vespres (19:30), s'enfrontaran al conjunt amfitrió, l'Egara. Ja dissabte, últim partit de la fase de grups, contra el conjunt asturià de Covadonga.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, analitza els rivals del seu equip.

Adrian Lock

El Club de Campo, serà un rival molt fort, ja que és l'actual campió; l'Egara també és un rival difícil. Per això el primer dia és quan es decidirà tot. Pel que fa al Covadonga, crec que no seràn tant forts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Si el Junior es classifica entre els dos primers passarà a les semifinals que es disputaràn demà a dos quarts de set de la tarda (18:30) o a les vuit del vespre (20:00). Els tercers i quarts classificats de la fase de grups, es disputaran les places de la cinquena a la vuitena, demà mateix abans de les semifinals. Els rivals del Junior sortiran del grup B. Adrian Lock analitza aquest grup.

Adrian Lock

Els quatre equips tenen possibilitats, tant el Sardinero com el S.P.V. 51, que van fer un bon paper l'any passat. També l'Atlètic Terrassa com el C.D. Terrassa tenen opcions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La final es disputarà diumenge a les dotze del migdia (12:00) al Pavelló Egara de Terrassa.