El Junior, campió de Catalunya

El Junior, campió de Catalunya

Hoquei sala

Publicat el 25/gen/09 per Joan Garcia

El Junior femení guanya el campionat de Catalunya d'hoquei sala després de vèncer el Club Deportiu Terrassa per 6 gols a 2. Tot i aconseguir el títol, les d'Adrian Lock disputaran la fase sector per anar a l'Estatal.

Feia 4 anys que el Junior femení no s'adjudicava el català de sala i en aquesta edició ha tornat a imposar-se amb molta comoditat. A la final, les santcugatenques s'han desfet per 6 a 2 del CD Terrassa. Gran títol per a les santcugatenques.

A les semifinals, les blau-i-negres derrotaven l'Atlètic per 4 a 1. Sense cap mena de dubte, números de campions per estar-ne orgullós. AIxí ho explica la capitana Júlia Menéndez.

Júlia Menéndez

Feia anys que disputavem semifinals o finals i smpre ens quedavem a les portes. N'estem molt orgulloses

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'assolir el català, el Junior prepararà la fase sector aquest cap de setmana. Les santcugantenques jugaran davant Taburiente, CD Terrassa, Alcalà o Benalmàdena. Els dos primers es classificaran per a l'Estatal. La mateixa Júlia analitza el sector.

Júlia Menéndez

Ens ha pejudicat que l'Egara organitzés aquest campionat, però d'alguna manera també ens va bé perquè així arribarem a la final més rodades

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tant la fase sector d'aquest cap de setmana com el Campionat d'Espanya es disputaran al pavelló de l'Egara.