Busquen el català

Hoquei sala

Publicat el 17/gen/09 per Joan Garcia

El Junior femení queda enquadrat amb l'Egara, l'Olímpia, el CD Terrassa i l'Atlètic B al Campionat de Catalunya d'hoquei sala que es disputa aquest cap de setmana al pavelló de Can Salas. Les santcugatenques tenen un grup difícil, però esperen quedar entre els dos primers per accedir a les semifinals.

Aquest dissabte s'inicia el campionat de Catalunya d'hoquei sala a Terrassa. La competició es perllongarà fins al cap de setmana del 24 i 25 de gener. El Junior tindrà un doble enfrontament aquest dissabte quan jugarà davant l'Egara, a les quatre de la tarda, i després contra l'Olimpia, a les nou del vespre. Les blau-i--negres tornaran a jugar diumenge davant l'Atlètic ``B´´, a les dues de la tarda.

D'aquesta manera, el Junior finalitzaria els tres partits d'aquest cap de setmana, però en tindria un altre pel dissabte 24 davant l'Atlètic ``B´´. Els dos primers classificats d'aquest grup es classifiquen per a les semifinals. L'entrenador Adrian Lock confia en fer un bon paper durant el campionat.

Adrian Lock

No hem tingut la millor preparació, erò tenim un bon equip i molta il·lusió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'altre grup del Campionat de Catalunya està format per Castelldefels, Polo, Barça i Atlètic de Terrassa.