Puig i Pastor, convocades amb la sub-21

Hoquei sala

Publicat el 23/des/08 per Carme Reverte

Les jugadores del Junior Paula Pastor i Andrea Puig formen part de la llista de convocades de la selecció sub-21. El combinat estatal prepararà a partir de divendres a Terrassa la Copa d'Europa d'hoquei sala.

Les 15 jugadores convocades treballaran des de divendres 27 fins dimarts 30 a les instal·lacions del Club Egara. L'equip dirigit per Ángel Laso prepararà la copa d'Europa, que es disputarà a finals de gener a Lituània.

De les dues jugadores del Junior, Paula Pastor, és la novetat. La migcampista assiteix per primer cop a la concentració de la sub-21 de sala. Pastor però té una tendinitis, que li fa dubtar sobre la seva participació definitiva.


Paula Pastor

Estic lesionada, però ara entrenaré i veuré si podré ser-hi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la concentració, les jugadores residents fora de Catalunya s'allotjaran al CAR de Sant Cugat.
El Club Egara, amb 3 jugadores, és el club que fa una aportació més nombrosa.

Les seleccions sub-18 i sub-16 d'hoquei herba també aprofiten aquests dies (del 27 al 29 de decembre) per fer concentracions tècniques a Terrassa. En aquestes seleccions també hi ha aportació santcugatenca. Amb la sub-18 d'Adrian Lock hi ha Guadalupe San Félix, Cristina Guinea i Berta Queralt. A la sub-16 Andrea Feu i Guim Ursull. Aquests combinats prepararan la seva pròxima cita, el 4 Nacions, que tindrà lloc a Anglaterra per Setmana Santa.