El 1917 salta a la pista

Hoquei sala

Publicat el 1/feb/08 per Xavi Purcalla

El Júnior 1917 disputa aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya masculí d'hoquei sala. Els rivals del conjunt santcugatenc són el FC Barcelona, el Covadonga i el Benalmádena.

Tot és a punt per que comenci la 55ª edició del Campionat d'Espanya masculí d'hoquei sala. El Júnior 1917 serà la representació santcugatenca al torneig, que es disputarà de divendres a diumenge. Els nois de Pablo Suárez van finalitzar en quarta posició al Campionat de Catalunya d'hoquei sala que es va disputar fa unes setmanes a les instal·lacions del Club Egara i ara volen millorar aquest resultat.

A priori no ho tindran fàcil, els santcugatencs estan enquadrats al grup B i s'enfrontaran al FC Barcelona, el Real Grupo de Cultura Covadonga i el Benalmádena.

El tècnic santcugatenc, Pablo Suárez, valora les opcions del Júnior 1917 al Campionat.

Pablo Suárez

Per a nosaltres estar a una fase final no només és una novetat, també un èxit

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt santcugatenc debuta contra el Benalmádena divendres a les 12 del migdia; a les 3 de la tarda s'enfronta al Covadonga i dissabte el rival serà el Barça a les onze del matí. Els partits es disputaran a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí.