A un pas del bronze

Hoquei sala

Publicat el 20/gen/08 per Ramon Salmurri

El Junior femení finalitza en quarta posició el campionat d'Espanya d'hoquei sala que s'endu l'equip amfitrió, el Club de Campo de Madrid. Andrea Puig, jugadora del conjunt santcugatenc guanya el trofeu a la millor jugadora del torneig.

L'equip d'Adrian Lock s'ha quedat a tan sols un pas de les medalles després de perdre als penals-strokes en el partit pel tercer i quart lloc davant el San Pablo Valdeluz.

El conjunt santcugatenc, que va plantar-se a les semifinals després d'una gran primera fase, no ha tingut la sort de cara en la segona part de la competició, i ha perdut els dos partits més decisius. Davant el Sardinero per tres a quatre en semis, i davant el San Pablo Valdeluz als penals, després d'empatar a dos al final de l'enfrontament.

Tot i quedar fora de les medalles la gran actuació de la jugadora del Junior Andrea Puig no va passar desapercebuda i va ser premiada amb el trofeu a la millor jugadora del torneig.


Un cop finalitzat aquest campionat el conjunt blau-i-negre ja pensa en el retorn a la lliga d'herba d'aquí a dues setmanes. Serà un partit complicat ja que visita Sant Cugat el Club de Campo madrileny, líder de la Divisió d'Honor i recent campió del campionat d'Espanya d'hoquei sala.