2 equips del Júnior presents al Català d'hoquei sala

Hoquei sala

Publicat el 11/gen/07 per Albert Ferran

El Júnior inscriu dos equips per disputar el Campionat de Catalunya masculí d'hoquei sala. El Júnior 1917 està enquadrat al grup A i debutarà aquest vespre davant el Club Egara, mentre que el Júnior FC jugarà el primer partit del grup B demà divendres contra el FC Barcelona.

La temporada de sala dóna el tret de sortida aquest cap de setmana i ho fa amb la disputa del Campionat de Catalunya, que reunirà 8 equips. El Júnior es pren molt seriosament la competició i, per això, el club santcugatenc ha inscrit dos equips al torneig.

Per una banda, el Júnior 1917 està enquadrat en el grup A i debutarà aquest vespre, a les 21.45 hores al pavelló de Can Salas de Terrassa, davant el Club Egara. L'equip està format per socis i jugadors que competeixen a la primera i segona divisió d'hoquei herba. Sense temps per descansar, els blau-i-negres jugaran demà divendres, a les 18.00 hores, contra l'Athlètic Terrassa també a Can Salas. Finalment, dissabte s'enfrontaran a l'últim rival del grup, el Vallès Esportiu. Serà a les 11 del matí a la pista de l'Epic Matadepera.

Per l'altra, el Júnior FC està ubicat al grup B i jugarà el seu primer partit divendres, a les 16 hores també al pavelló de Can Salas, contra el FC Barcelona. També divendres, a partir de les 21 hores, disputarà el partit davant el Polo. Finalment, dissabte al migdia, a les 13.00 hores a Matadepera, jugarà l'últim partit del grup contra el Natació Línia-22. El Júnior FC està integrat pels jugadors que competeixen a la Divisió d'Honor d'hoquei herba i els entrena el mateix Pablo Suárez.
El tècnic califica l'actuació del Júnior en aquest campionat de Catalunya com una incògnita. Només han pogut entrenar 5 dies i això està segur que es notarà.

Pablo Suárez

No hemos podido entrenar muchos días, llegamos al campeonato de Catalunya con sólo 5 entrenos


Si els conjunts santcugatencs finalitzen entre els dos primers dels seus respectius grups, es classificarien per a les semifinals. En cas que algun d'ells aconseguís el passi per a la final, aquesta es disputaria diumenge a les 12 del migdia.