El Patí Hoquei Club Sant Cugat fitxa tres reforços de luxe per afrontar la temporada a 1a Divisió

Aguarón deixa el Vilafranca i torna a Sant Cugat

Hoquei patins

Publicat el 10/jun/12 per Alex Masana

Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba seran nous jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat la temporada vinent. Els tres reforços arriben a Sant Cugat provinents del CP Vilafranca i ajudaran el primer equip a la nova categoria, 1a Divisió. Aguarón, Carrara i Riba seran presentats aquest dilluns a dos quarts de nou dels vespre en un acte on també es parlarà de la temporada vinent.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja prepara la temporada vinent. Pablo Aguarón i Brandon Carrara, que tornen al club que els va veure crèixer, i Roger Riba, format a l'Igualada, reforçaran la temporada vinent la primera plantilla del club santcugatenc. Els tres jugadors provenen del Club Patí Vilafranca, on han jugat les últimes dues temporades, formaran part de la plantilla que jugarà a 1a divisió, una categoria on ja milita el club de l'Alt Penedès.

El club presentarà els tres fitxatges aquest dilluns en un acte on també es donarà a conèixer el torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei base i la festa de temporada del club.