Un Patí Hoquei Sant Cugat femení meritori cau davant el Girona

Imatge del partit

Hoquei patins

Publicat el 25/mai/12 per Axel Camarasa

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd davant el Girona en l'avantpenúltima jornada de l'OK Lliga (0-2). Les santcugatenques han disputat un bon matx, però les visitants s'han mostrat més encertades de cara a porteria. Les vermell-i-negres tornen a jugar aquest diumenge contra l'Alcorcón.

Derrota d'un PHSC que ha plantat cara a un bon Girona. Les visitants han creat més ocasions de gol a la primera part, però les santcugatenques han aconseguit mantenir la porteria a zero fins al descans. Als dos minuts de la represa, les gironines s'han avançat per mitjà de la millor jugadora del matx, Adri. Tot seguit podrien haver sentenciat amb un xut que ha tocat el pal i s'ha passejat per la línia de gol. Aleshores han arribat els millors minuts de les vermell-i-negres, però han estat novament les visitants les que han marcat amb el segon gol. El tècnic de l'equip, Francesc Colomer, es mostra content del partit de les jugadores vermell-i-negres.

Francesc Colomer

Molt satisfet. Quden tres partits i els hem de competir. Som un equip d'OK Lliga.

Aquest diumenge el PHSC rep l'Alcorcón en el penúltima jornada de la temporada.