El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a Caldes i acaba segon a la lliga

Hoquei patins

Publicat el 20/mai/12 per Àlex Fàbrega

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-2) davant el Caldes en l'última jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els vermell-i-negres ja no s'hi jugaven res després que el Barça B es proclamés campió de la categoria divendres i deixés sense opcions d'ascens els santcugatencs. El partit també ha servit de comiat de Francesc Colomer.

Tot i que el partit entre el Caldes i el Patí Hoquei Club Sant Cugat era un partit intrascendent per a la classificació, el conjunt santcugatenc ha sortit a pel triomf i prova d'això ha estat el gol de Marco Aguarón en els primers minuts. Els locals han començat a apretar a partir d'aquest gol i han aconseguit igualar el matx en el minut 8. Amb l'empat a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, l'empat s'ha mantingut durant 13 minuts fins que el Caldes ha capgirat el marcador amb el segon gol. A quatre minuts del final, els locals han tornat a marcar, però els vermell-i-negres no s'han rendit i han posat emoció fent el 3 a 2 amb què s'ha arribat al final.

El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Colomer, s'ha acomiadat del primer equip vermell-i-negres després de l'enfrontament.