El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd i es queda sense marge d'error per la permanència

Hoquei patins

Publicat el 19/mai/12 per Àlex Fàbrega

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (5-2) a la pista del Bigues i Riells en la 24a jornada de l'OK Lliga. Les vermell-i-negres s'han avançat en el marcador a l'inici del partit i han arribat al descans amb empat a dos, però a la represa les locals han estat superiors i deixen en una situació complicada per la permanència a les santcugatenques.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat sabia que tenia un partit importantíssim per la permanència a la màxima categoria estatal. Prova d'això és que el primer gol del partit ha estat vermell-i-negre gràcies a l'encert de Blanca. Amb el gol visitant, el Bigues i Riells ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el marcador, però abans del descans Blanca ha tornat a marcar i ha posat l'empat a 2. A la represa, les locals han sortit més fortes i amb tres gols han sentenciat el partit. Amb aquesta derrota les vermell-i-negres segueixen en posicions de descens i a tres jornades per acabar la lliga necessiten sumar gairebé tots els punts que resten.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Francesc Colomer, analitza el final de temporada que li espera al seu equip.

Francesc Colomer

S'ha de guanyar tot sabent que ens ho juguem tot a l'última jornada a casa del Cerdanyola.

La setmana vinent el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep la visita del Girona, quart classificat.