El PHSC es queda sense opcions d'ascens després del triomf del Barça B

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 19/mai/12 per Àlex Fàbrega

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) visita aquest diumenge la pista del Caldes Recam Laser en l'última jornada de Lliga Catalana sense opcions d'ascens. El Barça B es proclama campió després de superar el Vic B per 0 a 2 en el partit de divendres. Els vermell-i-negres esperaven una ensopegada dels blaugranes després que es conegués que el partit amb el Cerdanyola el jugarien diumenge i no serien sancionats.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest diumenge la pista del Caldes sabent que ja no té opcions de guanyar la lliga i per tant d'ascendir. Des de fa setmanes, les opcions dels vermell-i-negres passaven per una sanció del Barça B en el seu partit pendent davant el Cerdanyola i que, a més, els blaugranes punxessin davant el Vic B, tercer. Al final, la Federació no ha sancionat els blaugranes i per tant, disputaven els dos partits que els resten de lliga aquest cap de setmana. Aquest divendres, el Barça B ha superat (0-2) el Vic B en el partit pendent i s'ha proclamat campió de Lliga Catalana quan encara falta una jornada per disputar-se. L'enfrontament entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Caldes és un tràmit, els vermell-i-negres seran segons i els caldetencs setens o vuitens.

El partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Caldes Recam Laser es disputa aquest diumenge a dos quarts de set del vespre.