El Patí Hoquei Sant Cugat femení visita la pista de l'Igualada en la primera de les últimes cinc finals

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 10/mai/12 per Àlex Masana

El conjut femení del Patí Hoquei Sant Cugat visita aquest dijous a la nit la pista de l'Igualada en el partit corresponent a la 22a jornada de l'OK Lliga femenina, ajornat en el seu moment. Les jugadores santcugatenques, 12s amb 16 punts, disputaran els últims cinc partits com si fossin finals i esperen salvar la categoria el més aviat possible.

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat encara el tram final de la temporada amb cinc finals per endavant. La primera d'elles, a la pista del Fontanelles i Martí Igualada, el cinquè classificat de la lliga amb 38 punts, i ja sense opcions de lluitar pel títol. Les igualadines, reforçades amb jugadores d'alt nivell, seran un os dur de rosegar per a unes santcugatenques que han jugat dos partits menys. El tècnic vermell-i-negre, Francesc Colomer, explica com veu l'equip de cara a la recta final de la competició.

Francesc Colomer

Ens hem conjurat totes per estar lluitant fins a final de temporada i exhaurir les últimes opcions. A nivell de resultats no, però nivell de joc l'equip ha fet un salt de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El partit entre igualadines i santcugatenques es jugarà al Pavelló de Les Comes aquest dijous a les deu de la nit.