El Patí Hoquei Club Sant Cugat juga una nova final per a la permanència a la pista de l'Igualada

Imatge del partit d'anada entre santcugatenques i igualadines

Hoquei patins

Publicat el 30/abr/12 per Dani Aguilà

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix perseguint la permanència a l'OK Lliga femenina, en aquesta jornada, la 22, a la pista de l'Igualada HC. Les noies de Francesc Colomer es troben a sis punts de la salvació, que la marca el Cerdanyola CH, quan manquen sis jornades i 18 punts per concloure la temporada. El matx, aquest dimarts a dos quarts d'onze del matí.

Després de la contundent derrota a la passada jornada contra un dels equips més potents de la categoria, el Biesca Gijón, les vermell-i-negres visiten la pista de l'Igualada HC, cinquè classificat. Al partit d'anada, tot i avançar-se primer les de Francesc Colomer, van acabar sucumbint al potencial de les d'Igualada. Ara el Patí Hoquei Club Sant Cugat necessita amb urgència els tres punts, ja que, a sis jornades per al final, té la permanència a sis punts. L'equip que es troba en l'última posició que manté la categoria és el Cerdanyola CH, que juga aquesta jornada contra el CP Vilanova, que encara no té la permanència matemàticament assegurada. El tècnic del conjunt santcugatenc, Francesc Colomer, afirma que cada partit és una final.

Francesc Colomer

És un rival complicat, aquí vam fer un resultat ajustat, però hem d'intentar puntuar en tots els partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El matx entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Igualada es disputa aquest dimarts a dos quarts d'onze del matí a Igualada.