El Biesca Gijón goleja el Patí Hoquei Sant Cugat femení

Hoquei patins

Publicat el 28/abr/12 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd (0-5) contra el Biesca Gijón a la 21a jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques no han pogut contra un conjunt asturià molt superior i que ha imposat el joc en tot moment.

El matx s'ha trencat en el primer minut quan les visitants s'han avançat en el marcador tirant per terra el plantejament de les santcugatenques. En el primer temps el conjunt asturià ha encarrilat el partit arribant al descans (0-2), deixant la remuntada molt difícil per les santcugatenques tal com estava transcorrent el matx.

En el segon temps, de nou al principi les visitants han marcat d'strock deixant el partit gairebé tancat. En la jugada del penal la portera santcugatenca, Mercè, s'ha lesionat i ha estat substituïda per Nuria. El domini ha continuat de banda del Biesca Gijón que ha ampliat l'avantatge amb dos gols més deixant el marcador 0 a 5.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, destaca la qualitat del rival i la dificultat de jugar contra aquest equip.

Francesc Colomer

Elles s'han posat per davant el marcador i contra aquest equip és gairebé una sentència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El següent matx de les santcugatenques serà aquest dimarts a dos quarts de d'onze del matí contra l'Igualada, cinquè classificat. Les de Francesc Colomer es queden ara a sis punts del descens quan falten encara cinc jornades per disputar.