El Patí Hoquei Sant Cugat B pot assolir l'ascens a Primera Catalana aquesta jornada

Plantilla del PHSC B

Hoquei patins

Publicat el 25/abr/12 per Axel Camarasa

El Patí Hoquei Sant Cugat B (PHSC) necessita un punt dels nou que resten per acabar la temporada per assegurar-se matemàticament l'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs són segons al grup 3 de Segona Catalana amb 12 punts més que el seu perseguidor més immediat, el Folgueroles, tot i que té dos partits menys.

El líder de la lliga és el Voltregà, que aquest divendres rep precisament el Folgueroles i que en cas d'empat o victòria local donaria l'ascens al conjunt vermell-i-negre. De totes maneres, el PHSC pot proclamar-se nou equip de Primera Catalana puntuant aquest dissabte a la nit contra el Barcino al pav 2 de la rambla del Celler. I és que l'ascens de categoria era l'objectiu principal de l'equip per aquesta temporada. Tal com comenta el tècnic de l'equip, Enric Ribas, el filial està pensat perquè militi a categories altes i poder així nodrir el primer conjunt de l'entitat.

Enric Ribas

El fet de tenir el filial el més a prop possible a l'equip A és molt important perquè la diferència que noten els jugadors en fer el salt és menor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Situats en segona posició a dos punts del líder, el Voltregà, i a 12 del tercer classificat, el Folgueroles, quan manquen tres jornades per a l'acabament de la temporada posa de relleu la gran feina feta pels santcugatencs. En aquest sentit, Ribas es mostra satisfet del joc de l'equip enguany.

Enric Ribas

La veritat és que ha estat una temporada molt positiva. Al principi va costar una mica, és un equip molt jove i de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PHSC B juga aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit contra el Barcino al pav 2 de la rambla del Celler. Pot servir per aconseguir l'ascens a Primera, mentre que si el Folgueroles no venç el Voltregà aquest divendres, els santcugatencs podran celebrar amb l'afició un nou èxit del club vermell-i-negre.