El Patí Hoquei Sant Cugat femení perd al darrer minut a la pista del Reus

Hoquei patins

Publicat el 1/abr/12 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau derrotat en el darrer minut de partit (2-1) a la pista del Reus Deportiu a la jornada 18 de l'Ok Lliga. Les santcugatenques es mostren molt desencertades de cara a porteria i es queden a quatre punts de la permanència després d'aquesta derrota.

Les santcugatenques continuen amb la bona dinàmica de joc, però no han aconseguit sumar cap punt a la pista del Reus Deportiu. Les locals han marcat a la primera jugada del partit i han dominat el primer temps. A la represa, les santcugatenques han tingut més ocasions i han aconseguit empatar el matx gràcies al gol de Maria Rosa Tamburini. Quan semblava que l'empat seria el resultat final, les vermell-i-negres han encaixat el segon gol a falta d'un minut per acabar el partit. Tot i la desfeta, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, content amb la dinàmica de joc del seu equip.

Francesc Colomer

L'equip aconseguirà la permanència si juga com a les darreres jornades.

Les santcugatenques tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran el Traviesas de Vigo, cuer de la categoria sense cap punt. Les vermell-i-negres estan a quatre punts de la permanència.