El Patí Hoquei Sant Cugat rep el GEiEG B a l'espera de la derrota dels líders

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 30/mar/12 per Àlex Masana

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep aquest divendres el GEiEG B, setè classificat, en la 24a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs han de seguir amb la bona línia i esperar la punxada dels equips capdavanters de la lliga per continuar vius en la lluita per les primeres places.

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí rep el GEiEG B amb l'objectiu de mantenir la bona dinàmica demostrada en la victòria (1-3) de la setmana passada davant del Tordera B. Els santcugatencs volen posar pressió als rivals capdavanters de la Lliga Nacional Catalana i esperar la derrota tant de l'Arenys de Munt, líder, com el Vic B i el F.C.Barcelona B, els rivals directes en la lluita per l'ascens. El GEiEG B és setè a la taula, a molta distància de la zona alta de la classificació, i va caure derrotat en el partit de la primera volta amb els santcugatencs per 2-4. El jugador del PHSC, Pol Carulla, explica les claus per superar els gironins.

Pol Carulla

Són un equip que sempre ens ha costat. Nosaltres hem de fer la nostra feina i seguir jugant com fins ara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El partit entre Patí Hoquei Sant Cugat i el GEiEG B es disputarà al Pav2 de la Rambla del Celler, aquest divendres a tres quarts de deu de la nit.