Tot preparat per al Campus de Setmana Santa del Patí Hoquei Sant Cugat

Imatge del cartell del campus

Hoquei patins

Publicat el 22/mar/12 per Àlex Masana

El Patí Hoquei Sant Cugat organitza per aquesta Setmana Santa el campus de tecnificació 'OKPasqua' destinat a jugadors i jugadores d'edats compreses entre els 7 i els 17 anys. Les estades organitzades pels jugadors dels primer equip vermell-i-negre Ramon Gascón i Eloy Gaspar tindran d'altres activitats més enllà de l'hoquei patins com excursions amb bicicleta o gimcanes.

Després de la bona experiència del 'Campus d'hivern' on es va assolir la xifra de 43 inscrits, Ramon Gascón i Eloy Gaspar tornen a organitzar un campus per als joves patinadors del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC). En aquesta nova edició, batejada com OKPasqua, l'ensenyament anirà guiat cap al reforç de l'activitat de grup i la potenciació de les relacions de conjunt. Seran quatre dies on els esportistes, a més de practicar el seu esport, dormiran junts una nit en un alberg, faran tornejos de Play Station o una bicicletada. Un dels organitzadors del campus i porter del primer equip del PHSC, Ramon Gascón, explica en què consistirà l'activitat.

Ramon Gascón

Hem volgut diferenciar-lo amb el campus de Nadal i l'hem centrat amb l'equip. No centrar-lo en tècnica individual sinó en tècnica d'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







En aquesta edició s'esperen 30 joves esportistes que estaran del dia 1 al 4 d'abril a les mans d'Eloy Gaspar i de Ramon Gascón.