El Patí Hoquei Sant Cugat intentarà retallar punts amb els primers en una jornada clau per l'ascens

La plantilla al complet

Hoquei patins

Publicat el 16/mar/12 per Axel Camarassa

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) rep el segon classificat, el FC Barcelona B, aquest dissabte a la nit en la 22a jornada de Lliga Nacional Catalana. Els santcugatencs, quarts, tenen l'oportunitat de reduir les distàncies amb els primers classificats de la lliga, que s'enfronten entre ells. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, no podrà comptar amb Pol Carulla mentre que Ramon Gascón serà dubte fins a l'últim moment per unes molèsties físiques.

Jornada clau per als principals aspirants a l'ascens de categoria. El líder, l'Arenys de Munt, rep el tercer, el Vic, mentre que el PHSC espera el FC Barcelona B, en el qual hi milita el santcugatenc Pol Galbas. Els quatre primers classificats, separats per sis punts, s'enfronten entre ells per intentar no perdre el tren de la lliga. L'entrenador del PHSC, Jordi Raga, reconeix que és un cap de setmana 'decisiu' i que una derrota els deixaria gairebé fora de la lluita per pujar.

Jordi Raga

Adéu no, però perdrem bastantes opcions. Com a mínim hem d'empatar per no perdre opcions, però és una jornada decisiva i volem guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Contra el Barça, Raga podria tenir absències importants. Pol Carulla que encara no està recuperat per la seva lesió i Ramon Gascón no s'ha entrenat en tota la setmana per unes molèsties. El seu lloc el podria ocupar Alain Rivero, el porter titular la temporada passada i en el qual Raga té plena confiança. Aquesta serà la tercera vegada en aquesta temporada que els santcugatencs es veuen les cares amb els blaugranes. Totes dues s'han saldat amb derrota per la mínima. Raga ha pres nota del joc del rivals i explica les claus per sumar el triomf.

Jordi Raga

Sobretot hem d'estar concentrats en defensa i no donar facilitats en el contraatacs. Si estem seriosos podem fer gols.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El partit entre el PHSC i el FC Barcelona B es disputa aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit al pav 2 de la rambla del Celler.