Tercera victòria consecutiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la pista d'El Vendrell B

El PHSC torna amb els tres punts d'El Vendrell

Hoquei patins

Publicat el 10/mar/12 per Axel Camarasa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat venç (1-3) El Vendrell B en la 21a jornada de la Lliga Nacional Catalana. Amb aquest triomf els vermell-i-negres es mantenen en la quarta posició a cinc punts del líder, el Vic B. L'equip dirigit per Jordi Raga ha sentenciat el partit en la segona part després d'arribar al descans amb empat a 1.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha endut una important victòria abans de rebre el Barça la setmana vinent. El matx entre el PHCSC, quart a la classificació i El Vendrell B, cuer, ha començat igualat i prova d'això ha estat el marcador amb el que s'ha arribat al descans (1-1). A la represa, els vermell-i-negres han sortit decidits a marcar la diferència entre dos equips tan allunyats en la classificació, i Miki Soler ha anotat el segon gol dels de Jordi Raga en el minut set. Els locals han intentat igualar el partit, però de nou han estat els visitants qui han marcat mitjançant Pablo Aguarón, que ha sentenciat el partit.

La setmana vinent el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el Futbol Club Barcelona divendres a tres quarts de deu del vespre.