El Patí Hoquei Sant Cugat guanya el derbi contra el Cerdanyola amb contundència

Hoquei patins

Publicat el 3/mar/12 per Jordi Foix

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya (7-3) el Cerdanyola en el partit corresponent a la 20a jornada de Lliga Nacional Catalana. La victòria en el derbi permet els santcugatencs continuar a la part alta de la classificació esperant la visita del Barça, rival directe de cara a l'ascens, d'aquí a dues jornades. El santcugatenc del Cerdanyola, Àlex Martínez, ha viscut un partit especial després d'enfrontar-se amb el que va ser el seu equip durant diverses temporades.

Domini de principi a fi dels santcugatencs que no han patit per endur-se els tres punts. Tot i que el primer temps ha estat més igualat, els vermell-i-negres s'han avançat només començar el partit. Tots dos conjunts han tingut diverses ocasions per anotar però ha estat el PHSC qui ha marcat el segon i quan quedava un minut pel descans el Cerdanyola ha retallat distàncies. Tot i això, la resposta dels santcugatencs no s'ha esperar, ja que en la posterior jugada han aconseguit el tercer abans del descans. A la represa, els vermell-i-negres han sortit disposats a sentenciar el partit i en tres jugades han aconseguit ampliar l'avantatge fins el 6 a 1. Tot i que el Cerdanyola ha retallat diferencies gràcies a un penal, el domini dels santcugatencs ha continuat amb un gol més. Ens els darrers minuts, els visitants han aconseguit marcat el tercer que ha deixat el resultat final de 7 a 3.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra satisfet amb el partit del seu equip.

Jordi Raga

Ha estat un partit disputat però hem estat superiors. Hem estat bé en defensa i seriosos en atac.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

D'altra banda, a les files del Cerdanyola ha jugat el santcugatenc Àlex Martínez, ex del PHSC. Tot i la derrota Martínez assegura que ha estat un partit especial per a ell.

Àlex Martínez

Tornar a casa és un privilegi. És una derrota amarga. Han estat superiors. Esperem mantenir la categoria.

La propera jornada el Patí Hoquei Sant Cugat visita la pista del Vendrell, últim classificat de Lliga Nacional Catalana.