El Patí Hoquei Sant Cugat cau a Girona tot i jugar un bon partit

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 4/feb/12 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení perd (6-3) a la pista del Girona a la 12a jornada de l'OK Lliga. Després d'un primer temps en què les santcugatenques han dominat amb el joc i el marcador, en el segon, les gironines han aprofitat el desconcert santcugatenc provocat per les decisions arbitrals i han remuntat el marcador.

El primer temps ha estat molt clar pel conjunt vermell-i-negre que ha arribat al descans amb un marcador favorable (2-3) amb dos gols de Blanca i un Maria Rosa. Però a la represa, els conjunt local ha pressionat i ha posat en problemes al conjunt santcugatenc, que s'ha descentrat, segons el seu entrenador Francesc Colomer, amb una de les decisions arbitrals.

Francesc Colomer

Ens han pitat una falta directa en contra que ens ha descentrat i ha estat molt rigurosa. Per mi ha estat una situació extranya ja que elles es jugaven molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les santcugatenques han tingut un penal a favor i diverses ocasions per tornar a comandar el partit però han estat les locals les que han anat ampliant el marcador fins el (6-3) final.

La victòria apropa a les gironines a la Copa de la Reina i deixa el Patí Hoquei Sant Cugat prop de la cua de la classificació. La següent setmana les santcugatenques viatgen a Astúries per enfrontar-se al Biesca Gijón.