El Patí Hoquei Sant Cugat, eliminat a mans del Barça B a la Copa Generalitat

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 4/feb/12 per Axel Camarasa

El Patí Hoquei Sant Cugat cau contra el FC Barcelona B (4-3) en les semifinals de la Copa Generalitat. El hat-trick de Marco Aguarón ha estat insuficient per tombar un conjunt blaugrana, guiat pels tres gols de Marc Julià.

El santcugatenc Pol Galbas ha avançat el Barça B, però abans del descans Aguarón ha igualat el marcador, aprofitant el refús del porter Tarrés després d'aturar el penal. A la represa, els blaugranes s'han tornar a posar per davant, mitjançant Marc Julià. Aguarón ha fet el segon gol del seu compte particular empatant a dos el partit. Novament Marc Julià ha fet el tercer pel Barça i i poc després ha encarrilat el triomf amb el seu hat-trick particular. Aguarón però, ha donat esperances als vermell-i-negres amb el seu tercer, però ha estat insuficient per aconseguit l'empat. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, destaca la bona actitud de l'equip i recorda que la participació a aquesta competició ja és un premi.

Jordi Raga

Tot i la derrota hem sortit satisfets. Ara cal que ens concentrem en el campionat de lliga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Amb aquesta derrota el conjunt santcugatenc queda eliminat de la Copa Generalitat, una competició que disputen els quatre primers classificats de la Lliga Nacional Catalana en acabar la primera volta. L'altra semifinal disputada entre l'amfitrió, el Vic, i l'Arenys de Munt s'ha decantat pel conjunt local. La final, doncs, serà Barça B-Vic.