El Patí Hoquei Sant Cugat femení guanya el Traviesas de Vigo i surt de les places de descens

Imatge d'arxiu

Hoquei patins

Publicat el 29/gen/12 per Arantxa Fernández

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení guanya al el Traviesas de Vigo (0-3) en la 12ena jornada de l'OK Lliga. Les santcuganteques han assolit la victòria davant de les últimes classificades de la competició i surten de les posicions de descens.

El PHSC ha complert l'objectiu de la jornada. Les vermell-i-negres han superat el Traviesas de Vigo, rival directe de la classificació, i se situen en l'onzena posició de la taula malgrat haver disputat dos partits menys que les gallegues. El partit ha estat complicat per a les santcugatenques ja que el rival ha fet una gran feina defensiva. L'actuació de la portera del Traviesas també impedia la victòria del PHSC.

El tècnic de les santcugatenques, Francesc Colomer, ha destacat la victòria del seu equip malgrat haver patit el cansament del viatge fins a Vigo. Segons Colomer, l'arbitratge no ha afavorit a les santcugatenques que podria haver finalitzat el partit amb una golejada.

Francesc Colomer

Un arbitratge català hagués canviat el resultat. Dos gols no s'han validat i ens han fet entrades dures.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La victòria d'aquesta jornada treu pressió a les vermell-i-negres. Segons Colomer, els dos punts sumats fan que s'ampliï el nombre d'equips que lluiten per sortir de la part baixa de la classificació. A la propera jornada, les santcugatenques s'enfronten al Girona. Les gironines necessiten la victòria ja que lluiten per classificar-se per a la Copa de la Reina. El matx serà dissabte al vespre.