El Patí Hoquei Sant Cugat vol guanyar la Copa Generalitat sense oblidar el seu objectiu, la lliga

El PHSC s'assegura una plaça per a la Copa Generalitat

Hoquei patins

Publicat el 17/gen/12 per Jordi Foix

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) participarà a la tercera edició de la Copa Generalitat amb la intenció de guanyar-la. Tot i això, els de Jordi Raga tenen clar que el principal objectiu de l'equip és acabar la temporada en posicions d'ascens a la lliga. Els altres participants d'aquesta competició, que es disputarà a Vic, seran el Barça B, el Vic i l'Arenys de Munt.

Fa tres anys la Federació Catalana d'Hoquei va decidir crear una nova competició, la Copa Generalitat. Aquest torneig, que es disputa en un sol dia, es juga en la modalitat de final a quatre, amb semifinals i final. Els equips que tenen dret a participar en aquesta competició són els quatre primers classificats de Lliga Nacional Catalana al final de la primera volta. Tot i que encara falta una jornada per finalitzar la primera part de la temporada, Barça B, Vic, Arenys de Munt i PHSC ja s'han assegurat la presència en aquest torneig. Tot i que només hi ha tres punts de diferència entre el PHSC, quart classificat, i el Tona, cinquè classificat, els santcugatencs estan matemàticament classificats després de la victòria dels vermell-i-negres sobre el Tona a la jornada que els va enfrontar.

El tècnic del PHSC, Jordi Raga, es mostra il·lusionat amb la Copa Generalitat, tot i que és conscient de quin és l'objectiu del club.

Jordi Raga

Anirem a guanyar però sense cap pressió, ja que l'objectiu és lluitar per ascendir. Servirà per veure com estem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La tercera edició de la Copa Generalitat es disputa a la ciutat de Vic el primer dissabte de febrer.