Un Patí Hoquei Sant Cugat femení bregador cau contra un dels millors conjunts de la categoria

Hoquei patins

Publicat el 8/gen/12 per Dani Aguilà

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat cau (1-3) contra el Fontanellas i Martí Igualada HC, un dels candidats a acabar la temporada a la zona alta de l'OK Lliga. Tot i que les santcugatenques han estat les que s'han avançat primer, poc abans del descans les d'Igualada han marcat dos gols i han trencat el matx.

La intensitat ha marcat el partit entre dos conjunts en una situació ben diferent. Mentre les igualadines miren a posicions europees, les de Francesc Colomer aspiren a sortir de la zona baixa de la taula. És per això que ha saltat la sorpresa quan les vermell-i-negres s'han avançat per mitjà d'Anna Espriu. L'alegria ha durat poc, ja que Maria Díez ha empatat per part visitant i Marta Soler, per partida doble, ha posat la distància de dos gols minuts abans del descans. Tot i que els dos conjunts han dut a terme un joc agressiu i incisiu a la segona meitat, han estat les visitants les que han arribat amb més perill estabellant fins a tres xuts al pal. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, destaca l'alt nivell de les jugadores clau del Martí Igualada.

Francesc Colomer

És un rival que té jugadores consolidades a la selecció, i són les que han marcat les diferències.

Aquesta derrota enfonsa una mica més les santcugatenques al descens. Les de Francesc Colomer sumen quatre punts en set jornades. La jornada següent el Patí Hoquei visita la pista de l'Arenys de Munt, desè classificat.