El Comitè Català d'Arbitres d'Hoquei Patins marca el full de ruta per al 2012 al CAR

Els àrbitres d'hoquei patins es reuniran aquest dissabte al CAR (foto: www.fecapa.cat)

Hoquei patins

Publicat el 6/gen/12 per Arantxa Fernández

El Comitè Català d'Arbitres d'Hoquei Patins (CCAHP) destaca com a objectius per a l'any 2012 la formació contínua i l'adaptació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Aquest serà el full de ruta a seguir en la primera reunió de l'any que se celebrarà aquest dissabte a les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR).

La reunió del comitè serà la primera jornada tècnica de l'any i tindrà lloc aquest dissabte de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda. Segons el president del CCAHP, Josep Gómez, cal continuar treballant per millorar cada cop més el col·lectiu arbitral. L'objectiu marcat reforça la feina feta durant els últims mesos, quan es van desenvolupar diverses activitats i reunions. Un exemple és la jornada de formació adreçada als àrbitres auxiliars a principis de desembre sobre el nou panell de control de l'acta electrònica de la Real Federació Espanyola de Patinatge.

Des del comitè es fa un balanç positiu del any anterior i es destaca l'esperit constructiu i de professionalitat que han demostrat tot els àrbitres per a posar-se al dia amb les noves normes de joc i amb les TIC. Per últim, l'entitat destaca l'èxit de la Tercera Trobada de tots els col·legiats de la delegació Territorial de Barcelona que va tenir lloc el 20 de desembre al pavelló poliesportiu de Premià de Mar.