Primera derrota en lliga del Patí Hoquei Sant Cugat

Els santcugatencs s'han deixat els primers punts de la temporada

Hoquei patins

Publicat el 12/nov/11 per Carlos Catalan

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau derrotat davant el Tordera B (2-3) al Pav-2 de la Rambla del Celler en el partit corresponent a Primera Nacional Catalana. Un gol encaixat a falta de dos minuts ha decantat el partit pels visitants. Els santcugatencs visiten aquest dimecres la pista del FC Barcelona B amb la possibilitat de recuperar el lideratge perdut aquesta jornada.

Després d'una primera part igualada s'ha arribat al descans amb un empat (1-1). A la represa els vermell-i-negres han estat superiors als seus rivals en els primers minuts, però qui ha aconseguit el gol han estat els visitants. Els santcugatencs han reaccionat i han anotat el segon gol, però a falta de dos minuts per finalitzar el matx el PHSC ha encaixat el tercer. L'àrbitre del partit ha expulsat el jugador vermell-i-negre Pol Carulla en l'última jugada del matx.
Fins a sis victòries consecutives era el balanç del conjunt vermell-i-negre abans de l'enfrontament davant el Tordera B. L'entrenador dels santcugatencs, Jordi Raga, assegura que la derrota arribaria i lamenta l'expulsió del seu jugador.

Jordi Raga

Sabíem que la derrota arribaria. No passa res. Estem a dalt de la taula. Llàstima de l'expulsió del Pol Carulla a l'última jornada.

Aquesta és la primera derrota de la temporada dels vermell-i-negres, que els situa a tres punts del líder de la categoria, el Vic B. El Patí Hoquei Sant Cugat juga dimecres a la pista del FC Barcelona B amb la possibilitat d'aconseguir el lideratge de la categoria.