Colomer (PHSC): 'Tenim poques jugadores, però la gent del segon equip ve amb molta força'

El sènior femení del PHSC Font: www.phcsantcugat.com

Hoquei patins

Publicat el 26/oct/11 per Pedro Miserachs

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) continua amb la seva pretemporada fins l'estrena oficial a l'OK Lliga a la pista de l'Alcorcón el primer cap de setmana de novembre. Una pretemporada llarga, de gairebé dos mesos, en què les santcugatenques han jugat amistosos contra equips de la seva lliga com l'Igualada, l'Arenys o el Bigues i en què el seu entrenador, Francesc Colomer, ha provat diverses jugadores del filial per tal de completar la plantilla del primer equip.

La pretemporada de les vermell-i-negres ha comptat amb només una cara nova, la d'Anna Espriu, jugadora que arriba procedent del Cerdanyola. Una jugadora que arriba i dues que han marxat, Amaya Gutiérrez i Paula Torner. Malgrat les importants baixes de l'equip, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Francesc Colomer, creu que amb el nou fitxatge, les jugadores que s'han quedat i l'ajuda del filial, el seu equip pot millorar la classificació de la darrera temporada. Colomer pensa que els resultats de les primeres jornades seran decisius pel desenvolupament de la temporada.

Francesc Colomer

L'objectiu és la permanència i més venint de la situació de l'any passat. Dependrà molt dels primers resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Una pretemporada que ha durat gairebé dos mesos i en què les santcugatenques han pogut treballar el físic, la tàctica i recuperar sensacions a la pista segons Colomer.

Francesc Colomer

La pretemporada s'ha fet llarga. Primer vam fer una mica més de físic i en les darreres setmanes hem treballar aspectes tàctics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El debut de les santcugatenques a l'OK Lliga serà el primer cap de setmana de novembre a la pista madrilenya de l'Alcorcón.