El Patí Hoquei Sant Cugat guanya el cinquè partit consecutiu de la temporada a la pista del Cerdanyola

Hoquei patins

Publicat el 22/oct/11 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) guanya (3-5) al Cerdanyola CH i es manté líder en solitari de la Primera Nacional Catalana. Els homes de Jordi Raga han aconseguit la cinquena victòria de la temporada dominant el partit en tot moment davant un conjunt de la part baixa de la classificació.

Gran partit dels homes de Jordi Raga que han marxat al descans amb el matx molt coll avall amb gols d'Eloi, Borja i Pol Carulla en el primer temps. En el segon, Pablo Soler ha fet la sentència amb el quart gol pels vermell-i-negres. Amb el marcador favorable pels santcugatencs, el Cerdanyola ha retallat distàncies en dues ocasions però Francesc Colomer ha posat la sentència final amb el cinquè gol. Abans d'acabar, el Cerdanyola ha fet el tercer per tancar el marcador amb un 3 a 5 pel PHSC.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que els seus han controlat el partit en tot moment i destaca la mala actuació de l'àrbitre.

Jordi Raga

Hem controlat el partit i ells han aconseguit reduïr les distàncies per la mala actuació arbitral.

Els santcugatencs són líders i la següent jornada reben El Vendrell B.