Colomer (PHSC): 'Tindré sensacions molt estranyes jugant contra el club de la meva vida, l'Arenys'

Francesc Colomer ha canviat l'Arenys de Munt pel Sant Cugat

Hoquei patins

Publicat el 6/oct/11 per Joan Garcia

El jugador del Patí Hoquei Sant Cugat Francesc Colomer ha explicat a Cugat.cat que tindrà sensacions 'molt estranyes' quan s'enfronti per primer cop al seu exequip, l'Arenys de Munt, després de jugar 25 anys en aquesta entitat. Colomer espera guanyar el matx per seguir com a líders de la Primera Nacional Catalana.

Francesc Colomer és una de les cares noves del Patí Hoquei Sant Cugat per aquesta temporada. Colomer s'ha incorporat a l'equip santcugatenc després de tota una vida esportiva dedicada a l'Arenys de Munt jugant des dels sis fins als 31 anys. Aquest estiu va decidir canviar d'aires i deixar el conjunt del Maresme per viure una nova aventura a la nostra ciutat. Colomer torna a casa seva amb l'equip santcugatenc i destaca que tindrà 'sensacions estranyes'.

Francesc Colomer

Tindré sensacions molt estranyes, però tinc ganes de jugar i guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Colomer és soci de l'Arenys de Munt i també havia estat entrenador de l'entitat durant deu anys. Arenys de Munt-Patí Hoquei Sant Cugat, aquest dissabte a dos quarts de nou de la nit amb un retrobament especial entre Colomer i el club de tota la seva vida, l'Arenys de Munt.